Sympatičtí savci

Sympatičtí savci

Anotace: Savci jsou fajn.

Savce, ty my dobře známe,
do básní je občas dáme,
sympatie naše mají,
jako malí mléko sají.

Časem savec ač je velký,
laská žlázy u manželky,
nezájem o mléko tají,
jenom si tak pěkně hrají.

Stále savci zůstáváme,
pivečko si rádi dáme,
víno, rum též neuškodí,
vždyť jsme savci, to se hodí.
Autor Psavec, 11.05.2013
Přečteno 526x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiná, Martinecka23, střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí