Zkus zkus z kusu kusu kuskusu, aneb zelenina žije

Zkus zkus z kusu kusu kuskusu, aneb zelenina žije

Anotace: ...

Viděl jsem bílé myši jak žerou lidské palce,
lidské palce obalené ve strouhance.
A tak říkali mi: "Nehul to!"
a já jim řekl: "Ubal to!"

Když pak ve výtahu s tebou jede kráva,
je jasný, že to byla kurva silná tráva.
Nebo jsem se sek?
Jasně, vždyť byl to crack

V kuchyni pak po mě mrkev prakem kuskus střílí,
nebo možná rejži - bylo to bílý.
Říkám: "Nech toho s tím prakem už,
sic vezmu na tě nůž!"
A mrkev vytáhla kuš.

Poznal jsem, jak ostré šipky má ta svině,
když utíkal jsem z kuchyně.
V obýváku květák brokolici klátí,
stůjte při mě všichni svatí.
"Mezidruhové křížení -
za to mě čeká věšení!"

Na balkoně salát naříká,
zase je sjetej jak paprika.
Paprika je vždycky sjetá,
že prý dobře jí to dělá.

Rajče tady nikdo neměl rád,
skočilo z linky a teď je na salát.
Nakladačky jsou už dobře naložené,
vychlastaly mi zásoby celé.

Cibule na okně randí s česnekem,
ve sklepě brambora zlitá je fernetem.
Křen hlídá. Najednou u dveří jablko stane.
"Tohle je zeleninová párty - ovoce ne!!"

Pórek kříčí: "Táhni odsud - huš!!
Jinak naděláme z tebe džus - ale už!!"

Na okně se povaluje nějaká tráva,
říkám si: "Kam asi v tom výtahu jela ta kráva?"
Pak jsem se probudil a byl den,
kurva, že by to byl jen sen??
Autor Pepe16, 31.05.2013
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí