takové povídání o slunci, kde asi je a tak..

takové povídání o slunci, kde asi je a tak..

Anotace: nebo kde není a proč

kdepak je ?

skrylo se
za kopcem chvěje se
nebo ho násilím zavlekli do lesů
šero je
zima, chlad
už to víc nesnesu

a tak si vyrobím
spojením cesia s tou rudou co září
jenom mi řekni jak

se to dělá..

navždy mi v pokoji u stropu nevinně
osvítí
ohřeje
s kotětem na klíně
budu si užívat
soukromý karibik
sklenku si orosím
brčko
led
žádný trik
prostě kdo umí ten
v dešti si poradí
škoda jen že uran
s buňkama dovádí

trochu je zahřeje
kam až to nesnesou
pár z nich to nezvládne
vlasy to odnesou

ale když počasí stávkuje
naschvály
dělá nám a ještě mraky si schovaly
snad jenom pro sebe
to pravé z oblohy
marné se dovolat
spolehnout
na bohy

chybí nám paprsky
do zad i do vlasů
mhouření kontaktních
čoček pár trapasů
to když si ve světle
oslněn popletu
pána co s nadváhou
předčil i mou tetu (ňadry)
Autor přechodná záležitost, 03.06.2013
Přečteno 541x
Tipy 6
Poslední tipující: Avola, Amonasr, Miriska, Sarah, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí