Jednou svádím

Jednou svádím

Anotace: ++

Jednou svádím
svojí milou.
Prsty řádím,
ne však silou.

Dneska asi ale nechce.
Já to přeci nevzdám.
Říkat se to může lehce.
Všechno kam chci prostě nedám.

Tak zas projdu světnici,
a vyžeru lednici.
Autor snupicek, 08.06.2013
Přečteno 534x
Tipy 4
Poslední tipující: Douša, bez nápadu na přezdívku..., Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí