Madle

Madle

Anotace: Další vodácká ...

Sbírka: Vodácké

.

U ponku tu dnes a denně
z okna zírám unuděně
práce drhne, nebaví
kolem sebe ohavy
Kde nabrat sílu, najít vůli
vždyť středa přece týden půlí
a pátek už je nedaleko
myslím na tě, moje řeko

jak si opět smočím pádlo
to zas bude, kámo, žrádlo!



Zatím tu však každodenně
mám na mysli z Plzně štěně
nebo soudek z Krušovic
kdekdo chtěl by všeho víc
Dát si v kempu jedno zlatý
líbat holky kudrnatý
z představy své jsem na měkko
myslím na tě, moje řeko

jak si opět smočím pádlo
jaký to tam bude žrádlo

Madlo!

.
Autor Zasr. romantik, 24.06.2013
Přečteno 517x
Tipy 3
Poslední tipující: divoska_jaja, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Medle když ti spadne pádlo,
přidělej si na ně madlo,
aby z ruky neupadlo. :-))

(Vodák nejsem ani náhodou, ale o vodáctví čtu moc ráda. A můžu si tak užívat romantiky bez komárů, bez vedra i zmrzlých nocí a tvrdého spaní pod stanem. :-))

07.08.2013 19:48:23 | divoska_jaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí