MARNÉ VOLÁNÍ 2

MARNÉ VOLÁNÍ 2

Anotace: Pro někoho jediná životní radost

Výstraha lidem!
Mnozí s jídlem
s velkým klidem
vůbec se nepáří

Oči chutí až září
hltavě jí že mají
až boule na tváři

Při tom zapomněli
každé sousto měli
na kaši přežvýkat

Když tloustnout
začnou i naříkat

Být či nebýt
jíst či nejíst
Toť oč tu běží
Stále být svěží!

Nebo jíst postaru
vše co hrdlo ráčí
Nevhodnou stravu
tuk se rozskotačí

Ani neforemné obézní tělo
ladné křivky rádoby mělo
nemá-li požadované tvary
nemusí myslet hned na máry

Máme omluvu daného stavu:
„Nemáte konfekční postavu“
Autor RU 82, 01.07.2013
Přečteno 427x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

01.07.2013 23:08:33 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí