Ze života

Ze života

Anotace: Pár hloupostí:)

Viděli jsme Vlastu Korce
Vybourat se na motorce

Jen jsme trochu medu chtěli
Než nás poštípaly včely

Vy, jenš máte úsměv ztuhlý
Zkuste živočišné uhlí

Budu-li mít trochu času
Rozvalim se na terasu

Nekoukal na cestu děda
Skončil v pasti na medvěda

Chtěl studovat stůj co stůj
V JZD teď kydá hnůj

Před pár lety chlastal jsem jak neřízená střela
Pod obraz a nahý, šel jsem na mši do kostela

Dávno jsme již vyrostli ze žabomyších válek
Nyní rozmohla se éra baseballových pálek

Půllitrovou lahev rumu
Vytahuji z tašky
Frťany jsou pro posery
Chlastám rovnou z flašky

Když jsem ráno krmil kočku
Ztratil jsem kontaktní čočku

Arabský princ musel k soudu
Jel přes Prahu na velbloudu

Občas se mi stýská trochu
Po kámoších, co jsou v lochu

Je naprosto evidentní
Že ten kluk je čtyřprocentní
Ve vlasech růžová spona
Je to dvojník Eltona Johna

Jelikož zapomněl heslo
Dostal elektrické křeslo

Otevři tu flašku
Ještě naposled si loknem
A potom jí sousedovi
Prohodíme oknem

Hoď do ringu bílej ručník
Už mě zase chytá žlučník

Santa Claus obhájil titul mistra v těžké váze
Hned ve druhém kole knockoutoval Dědu Mráze
Autor Manni3, 19.07.2013
Přečteno 448x
Tipy 3
Poslední tipující: Amable seňor Marek, FadedLightBluePink, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některé věci mne fakt pobavily :-)

19.07.2013 20:36:19 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí