BÁSNIKÁ ETUDA

BÁSNIKÁ ETUDA

Anotace: Cvičení dělá z tovaryšů mistry. Pokud jim to ještě stále myslí.

Nejezdit na hory
občas dost zabolí
Vás se netýká
ani tato etuda
Místo abych krad´
cvičím prstoklad
Mnohým na vzdory
nadzvedám závory

Nejsem asi žádný netvor
Až rozsekám poražený bor
vystoupím na vrcholky hor
Postavím tam semafor
sobě založím i dívčí sbor

Ať chci nebo nechci
když opravuji co chci
nejčastěji dopisuji resty
Někdy už připadám si
že mluvím jak z cesty

Jsou tam pasáže
jistá spokojenost
vepsaná do tváře
Také schopnost

Někdy dokonce
nad tím já sám
bezmezně jásám
až se roztleskám
Radost bez konce
Autor RU 82, 03.08.2013
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Boudicca, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano humor je potřeba. je dobrý pro srdce. a mne tato věc pobavila:-)

03.08.2013 19:22:18 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí