Rozháraná

Rozháraná

Anotace: Rozpustilá psí milostná. Dalo by se takhle blbnout donekonečna, ale tohle je myslím ažaž. A odpusťte mi tam místy ty polorýmy.

Paní psová jménem Bára
pravila, že dneska hárá.
Jenže neví, který psík
byl by vhodný nápadník:

Sousedovic Azor
nemá vlastní názor
a Rex, ten zas jen by žral
keksy od Pedigree Pal.

Alíkovi v ohradě
teče mlíko po bradě
a fořtovic Kazan
myslí, že je Tarzan.

Panička od Louise z Bekna
je zase jedna velká štěkna
a Joštovic Jonásek
má useklý ocásek.

Maxík Králů z Trnavy,
ten je děsně prťavý
a Krausovic Brok
je prý pěkný cvok.

Cézárek od pana Hnátky
dělá z lidí karbanátky
a Robin od Yo-Xika
dá si říkat Bobika.

Krásný Nero slečny Stázy
s Bárou dobře nevychází,
Sultán s Tyrlem, ti zas jdou
jenom za svou babičkou.

Zato Puntík od Kavoty
umí přeskakovat ploty.
Stačí menší pleticha
a Bára má ženicha.
Autor divoska_jaja, 07.08.2013
Přečteno 689x
Tipy 8
Poslední tipující: Špáďa, knihomolka, lačná, Zasr. romantik, Jozef Bojanovský, Psavec
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fena k psovi vlezla ráda,
prý ho má jen za kamaráda!
Hráli si spolu celý den
teď pána trápí rodokmen.

:o)) ST!

10.08.2013 08:59:22 | Zasr. romantik

Bezvadně jsem se pobavil.

08.08.2013 00:58:59 | Psavec

Tleskám! Líbí se mi moc.-:)

07.08.2013 16:59:20 | Qwolady

Děkuji za milý komentář. Jsem ráda, když se někdo při čtení pousměje, myslím, že negativních věcí si člověk v reálu užije ažaž. :-)

07.08.2013 17:38:10 | divoska_jaja

Tak, tak - přišla jsem z práce a tahle básnička mi fakt sedla - díky!
Zase se sem ráda příjdu podívat!-:)

07.08.2013 17:39:47 | Qwolady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí