Moucha

Moucha

Anotace: ...

Sedím doma nad úkolem,

nevím si s ním rady.

Právě moucha letí kolem,

ukazuje vnady.

 

Pak si ke mně přisedla,

chvíli na mě civí.

Tužku trochu pozvedla,

úkolu se diví.

 

Neumí číst ani psát,

je to jenom hmyz.

Chtěla by si se mnou hrát,

já jí říkám zmiz..

 

Moucho jedna to se dělá,

přiletět sem bez blůzy?

Vždyť jsi skoro nahá celá,

ještě k tomu bez múzy.

 

Moucha hned se omlouvá,

ztratila prý košili.

Pak mi rychle namlouvá,

že tu bude na chvíli.

 

Dlouho se tu nezdržela,

popadla jsem plácačku.

Než to moucha spatřila,

dostala nakládačku.

 

Pak jsem smutně přemýšlela,

hodně dlouho, moc a moc.

Co jsem vlastně udělala,

nespala jsem celou noc.

 

Nakonec mě napadla pozitivní věc,

nežli moucha praštěná, chytřejší jsem přec.

Autor Lucie F., 08.08.2013
Přečteno 523x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super,pobavil jsem se, až na tu nakládačku tam to trochu nesedí ,ale to je detail.Taky občas napíši něco pro děti,je to relax a čistí to hlavu :-)

05.09.2013 21:50:41 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí