Medicína

Medicína

Anotace: Lepší než pilulky.

Zdraví chrání slivovice,
říká moudrý stařeček,
denně stopku nebo více,
vzdálí se ti hrobeček.

Pomůže též medovina,
zlepší se ti nálada,
je to někdy velká psina,
když řádíš jak za mlada.

Tahle dobra medicína,
jisté má vždy účinky,
tekutá je to svačina,
pro reky či hrdinky.

Na recepis ale není,
což je škoda veliká,
snad doktoři názor změní,
neb nám zdraví uniká.
Autor Psavec, 13.08.2013
Přečteno 616x
Tipy 9
Poslední tipující: eMHart, Skrat, Květka Š., Martinecka23, Dablovamilenka, Isquieasuus, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

13.08.2013 20:04:34 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí