Slepička

Slepička

Anotace: Výstup z jedné společenské hry. Autorů je tedy více :)

Květinka malinká,
spinká u ní maminka.
Roste v malé zahrádce,
oběšená na látce.
Tati, kup mi pejska!
Táta seřve hejska.
A koupí mu slepičku.
Na zeleném rendlíčku.
Slepička je bez nohy,
taky zcela bez vody.
Malá slípka u kurníku
ukecala starou herku,
aby až bude v dálce na cestách,
ji vůbec nezasáhl strach!
Takový je to hrdina!
Nebo je to vidina.
Je to spíše zbabělec.
Ale zvoní na zvonec,
zazvoníme na zvonec,
a dosmějem' se na konec.

Autor Sinuhet, 26.08.2013
Přečteno 584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí