Bochánky

Bochánky

Anotace: Výstup z jedné společenské hry. Autorů je tedy více :)

Přišel brouček na palouček,
přelezl pařízek,
ukradl nebozízek.
Nebozez je rezavý,
je však zcela schovaný.
Vyndáme ho z dílny
a spravíme mlýny.
Pak bude mouka hotova.
Upečeme do zlatova.
Úhledné malé bochníčky!
Lepší, než staré botičky...
Boty, boty, do roboty,
nosí se jen do roboty.
Chtěl v nich chodit v neděli,
v ten den si totiž lebedí.
Jo, a nesnáší pondělky!
Aby měl lepší výdělky,
maká a maká, furt maká.
Všechno je však na draka.

Autor Sinuhet, 27.08.2013
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí