Bajka o zvířátkách

Bajka o zvířátkách

Anotace: ...

Jedu si na kole vesnicí, pes za mnou běží běsnící,
majitel zvolá: nekouše, pokousal jenom dva teplouše.
V další zatáčce stádo krav, jeti dál?
Ne - zastav, chtěl hodný pán říci, já byla v červeném o oni býci.
Hlavou mi proběhne to je zas výlet a to už začínám bolestí kvílet,
z ničeho nic jak žhavá střela, píchla mě do břicha zasraná včela.
Sednu si do trávy - co přijde příště? Myslí si někdo, že bylo to klíště?
Ne, nemusíte se bát... v té trávě na mě, čekal jen had...
Autor Ninka, 07.09.2013
Přečteno 1442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí