CHVÍLU O MOBILU

CHVÍLU O MOBILU

Anotace: Ne Múza, ale každý více jak druhý, telefonující mobilem při vcházení, ale více po vycházení z polikliniky, mají na svědomí tuto "báseň".

Bez něj už ani krok
velí daň za pokrok
Zlepšení každý rok
Člověk - jeho otrok

Zde nastala shoda
není je to náhoda
je součástí života
jako vzduch voda

Také mnoho let jej mám
z části dokonce i ovládám
na noc přístroj vypínám
tak jako když ho nemám

V noci vždy tak tvrdě spím
zvláště když „cosi“ si dám
zvonit ho stejně neslyším
Ještě co se ho nahledám

Neporadím si co s ním
tak se stále vážně ptám
na co mobil vlastně mám
i když k užitku radu mám

Abych si přivolal pomoc
je-li tu úraz nebo nemoc
to značí být při vědomí
to pro mne také nic není

Žiju v stálém poblouznění
i ve dne podléhám snění
Nebo kdybych se ztratil
Už dávno jsem ztracený

Stejně jako život můj celý
Nepomohlo by ani kázání
svaté třeba každou neděli
To byste na mně nechtěli
Autor RU 82, 20.09.2013
Přečteno 531x
Tipy 2
Poslední tipující: Obeil, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle by si měl přečíst můj táta :-)

21.09.2013 00:16:59 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí