Zvířátka a kino.

Zvířátka a kino.

Anotace: Chtělo se mi provokovat.. dobrá nálada. :)

[20:18:59] kristýna hreusová: Zvířátka a kino.

Roznesla se novina,
zvířátka jdou do kina.

Dříve než-li mohou vstoupit,
lístečky si musí koupit.

Vznikla nová otázka,
jestli půjdou prasátka.

Dávno už se prý,
na programu dohodli.

Žabky půjdou na žabáky,
vlci chtějí vlkodlaky.

Jelen kouká na John Deara ( džon dýra)
myška kouše netopýra.

Pavou kouká na sklípkany,
lvice shlédla bílou paní.

Popkorn, kolu mněli lvíci,
koukali prý na kytici.

Lev si koly srk,
a vyšel z něj krk.

Oslík posral sedačku,
vlk postříkal madračku.

Lvice plátno roztrhala,
myška pýra udělala.

Pak odešla z kina,
pýra je to vina.

Prý teď leží sám,
pod sedačkou slisován.

Lidé se pak nasrali,
a zvířátka vyhnali.

Zkončili tak na ulici,
bouli mněli na palici.

Na chodníku vyspali,
opici tak vstřebali.

Teď už jenom opice,
ožralá je velice.
Autor Rozdrcená duše., 23.09.2013
Přečteno 610x
Tipy 4
Poslední tipující: Therentia, Monversol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no...je to sice humorné, ale vzhledem ke zbytečným vulgarismům to u mne na bod není...

24.09.2013 00:41:43 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí