Padělaný

Padělaný

Anotace: blahobyt

Ve špecích na břiše
je moc, svět kont, mez práva
antický pád říše
římské dřív - marná sláva

nalíčí stejnou past
obří důl vlastním šelmám
jež umí žít jak krást
k pupku, těm třem ničemám

globálně posedlým
potemnělými kouty
s fénixe prošedlým
brkem dráždí kohouty

z korouhví věží hrůz
výpadek proudu výtah
zastavil.. pleší vůz
z židlí do boje vytáh
Autor Petbab, 24.09.2013
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí