SNÁŽ DOLŮ NEŽ NAHORU

SNÁŽ DOLŮ NEŽ NAHORU

Anotace: Vzduchoplavcem snadno a rychle. I proti své vůli.

Zatím co běžně všichni lidé
vznáší se snadno balonem
Já vlivem zemské tíže
prudce klesl i s balkonem

Amatérský domu přidostavitel
neměl znalosti odborníků
„Přistál“ jsem chybou jeho děl
hned kousek od chodníku

Z prvého patra na zem
zůstali jsme celkem v celku
Šťastný koukám já blázen
Jsem hvězda zaujmu i „telku“

Utržená „přístavba“ byla pevná
vše neporušeně přistálo na zem
Neodštípil se ani beton ze dna
úpravou z balkonu bude bazén

Závěr vzduchoplavce jenž ví
jak přežít ten náhlý pád a šok
Balkón se ale odborně dostaví
bazén bude sloužit nejeden rok
Autor RU 82, 29.09.2013
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí