Krysy

Krysy

Anotace: Povídala krysa kryse..

Povídala krysa kryse

Že k večeři pomalu šeří se

A ta druhá krysa, čumák zdvihla

Ve větru zavětřila

 

Co to cítím,co to je?

To je, sestro, naše večeře

Voní tak libově

Ještě aby ne, je čerstvě na stole

 

Je tam masa pro pět z nás

Vyrážíme! Už mám hlad.

Krysa za krysou se rozběhla

Běžela a dál pištěla

 

Objevila jsem to před chvílí

Už tam skoro budem,tady, kanálová mříž

A vrhly se na zkrvavené maso

Nacpávající si břich

 

Nevědíc, hloupé krysy

Na čem že břich to krmí si

To maso, to byl mrtvý mnich

S otrávenou čepelí zaraženou v břich

 

Nepovídá kryse kryse

O tom co se stane pod městem nemluví se

A tak tam leží mrtvý mnich

A dvě nenažrané krysy, obrácené v břich

Autor Sharis, 22.10.2013
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda, že je to mimo rytmus, jinak příběh je fajn.

22.10.2013 14:20:19 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí