vesmír z míry vyvedený

vesmír z míry vyvedený

 

 

Adamův..

 

do lítosti zaryt nůž

jedno žebro jeden muž

 

z žeber ženy

to jsou kosti!

 

a ty byly vrženy:

tak ženit se či neženit?

 

 

Evin..

 

vzmuž se, ženo, nebuď baba

vymyšleno: že jsi slabá

bude jenom zdání pouhé

ženské zbraně ovládneš

 

jakým já  tě ztvárním slohem

co je vlastně v módě dnes?

 

ukaž se mi - co ti sluší?

baroko či gotika?

(i když já mám raděj duši)

 

budou se tě dotýkat

u nohou ti klečet budou

snášet ti k nim dary, sliby

čestný muž hned za pobudou

tak který se ti, ženo, líbí?

 

usmála se trošku plaše:

pro mne, Pane, Adam je

kdyby se v té frontě našel

toho znám už od ráje

 

 

 

Autor hanele m., 28.10.2013
Přečteno 691x
Tipy 17
Poslední tipující: fijalka, milk-fed gimp, enigman, Radhuza, Amonasr, Aťan, kudlankaW, Joe Vai, Kaitlynn, zdenka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mě vyvedlo...

29.10.2013 10:54:42 | enigman

Solidní pointa

dobrá práce hanele m.

28.10.2013 10:45:19 | kudlankaW

ten konec mě rozesmál, děkuji za ni...Z

28.10.2013 02:40:47 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí