Modlitba za lásku

Modlitba za lásku

Anotace: ,,,,,,

Slunce bylo silné toho dne
Odešlas
A to nezní vůbec náramně
Je to dost intimní
Tak znenadání
Jako když jdeš do obchodu pro chleba
Nemám zdání….
Bylo to naposled ?
Bouřlivé milování
Čůrek potu
Bohyně na hoře Říp
Zmatky mnou cloumají, lomcujou…
Posedlost tebou na dně Jacka Danielse
Zoufalé S.O.S !
Obrátit plachetnici se nedaří
Skrumáž vln
Motlitba za lásku
Budiž vyslyšena….
Autor v.hercik, 12.11.2013
Přečteno 469x
Tipy 1
Poslední tipující: drew
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí