Průšvihář

Průšvihář

Anotace: ,,,,,,

Ve zlaté kleci
Sedí ptáček
Ulovený
Je v zajetí
Není Vyvolený !
Jeho křídla nemají rozpětí
V klíně se zručí přepětí
Samičku nemajíc
Těší se
Až za svobodou vyletí….
Šedý grál s vínem
Vyměnil by za napití z potoka
U lesa
Kde jeleni se pasou
Na druhou stranu….
Kde by měl takový leháro ?
Autor v.hercik, 21.11.2013
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná na druhé straně...ale to neví...

22.11.2013 11:49:28 | enigman

no,...

22.11.2013 19:58:55 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí