Funebrácké blues

Funebrácké blues

Anotace: ......

Málem jsem umřel
Včera o půlnoci
Doneslo se mi
Přes mojí nájemnici
Srdce dotlouklo mi
Když týden se půlil
Kafe nedopitý
A funebrák se mýlil…
Když říkal: „Ten už nežije!“
Já probral se za znění árie…
Byl jsem tím popleteným Vaškem v opeře
Co v kůži medvěda
Tančil na dvoře
Konec byl dobrý Happy end
Jenda vzal Mařenku
A já čekám
na svý requiem ….
Autor v.hercik, 30.11.2013
Přečteno 760x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí