STRAŠNÁ PANÍ

STRAŠNÁ PANÍ

Anotace: každý ji zná...váha

Drahá, za všechny peníze
Křehká, jako sklo
Mlčenlivá, jako dub
Věčně ležící a spící
Pravdomluvná, až to bolí
Vyhýbáte se jí
Začnete ji nenávidět
Možná ji vyhodíte z domu

Sakra, vážím o kilo navíc!
Autor Perseus, 20.12.2013
Přečteno 585x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí