Sním Vánoce

Sním Vánoce

Anotace: Dostala jsem zadané slova: kapr, dárek, stromeček, cukroví, koule, rolničky a párek

Už to tady bude zase,
Vánoce, čokoláda, cukroví,
"Bože, já přiberu v pase,"
váha mi špatnou zprávu odpoví…

Bude ze mne velká koule,
už neuběhnu ani metr.
Budu tlustá jak August Gdoule (Karlík a továrna na čokoládu)
už nikdy nezapnu svůj svetr.

Když však budu jísti zdravě,
ryby, kapra kupříkladu.
Přemůžu svou váhu hravě,
podle všech mých předpokladů…

Párek, sladkosti či chipsy,
do mého jídelníčku nepatří.
U mě si můžeš být jistý,
že tvůj zrak je nespatří.

Po pár týdnech mé zdravé stravy,
přišly první výsledky.
Kluků s dárky tu stojí davy,
ovšem milý jsou jak limetky…

Jediné co pod stromeček si přeju,
ať špeky své už nepotkám.
Z dálky se jim pořád směju,
jako svým starým fotkám.

Rolničky už v dálce zní,
dopíšu poslední větu,
bylo mi opravdu ctí,
doufám, že to nepopletu.

Veselé Vánoce
a šťastný Nový rok,
ukláním se hluboce
a jdu poslouchat ROCK! :D
Autor slzička3599, 22.12.2013
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana B., jitoush, Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí