Vánoce 13

Vánoce 13

Anotace: Důchodce v naději.

Zase máme Vánoce
kupodivu - po roce!

V peněžence zeje díra
zbývá mně jen pevná víra,

náš stát až nám přidá prachy
nebudu už zmírat strachy,
že bych hynul hladem, mrazem
slabostí snad padal na zem.

Přidají mi skoro pade
nouze pryč se tiše krade,
čeká mě jen blahobyt
a od státu holobyt.

Tak ať si to užijeme
ty peníze propijeme,
co jiného nám taky zbývá
hodí to tak jen dvě píva.

Ale nám to nevadí
groček nám to doladí.

Já vám přeju všechno dobré
zdraví, štěstí, nějáké drobné,
hodné děti, vnoučátka
vždyť nás čekaj' Mláďátka!

Tak veselé Vánoce
přeje Karel (důchodce).
Autor Sebastian Alex, 26.12.2013
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., Maggy, Firren
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsem se dobře pobavil, i když je to spíše na smutné téma. Tip

Až jednou se rok s rokem sejde,
tak důchodce úsměv přejde.
I mladí budou jednou staří,
už teď se jim krev z toho vaří.

Že zachrání to všechno volby?
nezbude, než sbírat houby
a udělat polívku
na rezatém rendlíku

27.12.2013 14:53:00 | Firren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí