35. MINIATRURY

35. MINIATRURY

Anotace: Básněnky i říkánky z pomylsné čítanky - žádné triky - s nádechem erotiky

Nový rok o slepičí krok
mnohé radosti i věstí
já měl hned to štěstí
v mase zajíce našel brok

Pije jako Dán
to rčení znám
věřte milí páni
tvrdí to i Dáni
Pít tak velmi levně
přitom nebýt sám
zní to dost divně
proto jezdí k nám

Nemaje ani jednu zlatku
z chleba koupil jen patku
za tak malý chlebíček
byl by moc i trojníček

Tak jsem hravě zvládla
i takový kopec „žrádla“
dietní takže bez sádla
až únavou pak padla

Moje Emilie
jen alchymie
podpůrné léky
ráda jí šneky

Volal na Lenku
svlékni halenku
alespoň chvilenku
hraj mou milenku

Nemyslete si milí hoši
v sexu rádoby divoši
často námluvy kančí
tak i mimo hru končí

Okno zbylo po flámu
Končili jsme až k ránu
Všichni smrtelně bledí
oči vykulené jak sledi
Matné vzpomínky vlídné
sliz stéká a rychle stydne
Autor RU 82, 09.01.2014
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí