Víla Zlobilka

Víla Zlobilka

Anotace: Hravá víla a její kamarádky.

Poznal já jsem za chvilku,
tuhle vílu Zlobilku,
také její kamarádky,
občas spolu máme hádky.

Nekoukají na roky,
hrají se mnou taroky,
když už je nebaví hraní,
proběhnou se třeba s laní.

Pak si dají taneček,
rytmus drží kaneček,
vymýšlejí různé hrátky,
liškám občas barví drápky.

Zlobilka pak s přehledem,
válí sudy s medvědem,
z Tater dneska pozdrav přišel,
miluje ji mladý sysel.
Autor Psavec, 09.01.2014
Přečteno 822x
Tipy 7
Poslední tipující: synanceia, snupicek, v.hercik, Martinecka23, střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí