Jedno ráno

Jedno ráno

Anotace: ++

Jednou z rána,
jsem se domů klátil.
Na mostě chytil lana,
a rovnováhu ztratil.

Má bosa noha,
se mi také smekla.
Prosil boha,
druhá už do vody slétla.

mokrý celý
od ucha až k patě.
Byl jsem smělý,
roztržené zůstali gatě.

Zítra snad stanu
a na vše zapomenu.
Napustím vanu,
a z láskou usměju se na svou ženu.


Však vzpomínky mi vrátí,
a rychle z dohledu se ztratí.
To byl včera krásný den,
zas spolu mluvit budem za týden.
Autor snupicek, 16.01.2014
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: Douša, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí