ČISTÉMU JE VŠE ČISTÉ

ČISTÉMU JE VŠE ČISTÉ

Anotace: Nedělní chvilka antipoesie. Inspirováno TV pořadem. Výhradně pro dospělé a lidi s max. tolerancí

Známá klasika:
„Cosi* smrdí vždycky
Jaroslav Vrchlický“
(*Koluje několik variant a proto název jsem záměrně vynechal)

S pokorou v předklonu s hlavou až na zem
dovolil jsem si Velmistra napodobit až sem

„Kdo tvrdí
když prdí
že nesmrdí
jen lež dí“

Výčitky svědomí nemám
přesto se všem omlouvám
Autor RU 82, 19.01.2014
Přečteno 976x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí