KDO NESTÁRNE ?!

KDO NESTÁRNE ?!

Anotace: Heslo u psychiatra v čekárně:

KDO NEZAPOMÍNÁ – PRÝ NESTÁRNE

Mnohé je divné
někdy i zrádné
Věkem se moudří
tvrdí dva ze tří
nebo den ze dne
jen víc se blbne

Jak před nedávnem
lidé toužili v té době
nakupovat v Tuzexu
Jiní možná zas jen
snad už až chorobně
stále toužili po sexu

Rád vzpomínám na život
dnes jen jakoby pozpátku
nikdy mi neteklo do bot
žil jsem jakoby na splátku
Rád když děti mohl plodit
šťasten nemusel ani rodit
stejně tak při tom chodit
třeba na vysokém podpatku
Autor RU 82, 25.01.2014
Přečteno 630x
Tipy 3
Poslední tipující: Firren, zelená víla, PrinceznaAmellie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se máš, já v dnešní době nežiji "jako by" na splátky, ale přímo konkrétně tomu tak je :-D

26.01.2014 08:03:22 | Firren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí