Hodný perníkář

Hodný perníkář

Anotace: Jen takový malý pokus o něco humorného. :) Třeba se to bude líbit.

Hodný perníkář,

to prý není žádný lhář.

Všechny jeho dávky,

prodává nám bez přestávky.

 

Cizí srdce láme omylem,

nazývám ho debilem.

Co uvařil to si taky sní,

bude mu to trvat spousty dní.

 

Vaří si svůj perníček

a prodává ho dětem.

Koupil si ho Jeníček,

na odvykačce si ho s Frantou pletem. 

 

Autor pastelka53, 05.02.2014
Přečteno 446x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí