Žertovná-poučná tramvajová

Žertovná-poučná tramvajová

Anotace: Jednou v tramvaji složila jsem básničku, a to když potkala jsem smradlavou Aničku.

Sbírka: Okvětí melancholie

Napsala jsem básničku.
Byla krátká, hloupá a pitomá.
Potkala jsem Aničku
a byla taky taková.
Ta báseň byla o tom,
jak dnes lidé žijou a napadlo mě,
žě někteří se málo myjou.

Ta Anička, sehla se a vázala si tkaničku,
ovšem ustrnula, zaváhala chviličku.
Ucítila svůj smrad,
teda doufala jsem, že snad.
Tyto lidé zvláštní jsou,
deodorant, ten oni nesnesou.
Snad v tom našli zálibu,
stejně jak v pití hnusnýho malibu.
To vlastně je kravina,
páč jinak netvrdla by jim ledvina.
Levnější je krabicák,
co nabídne soused- homelesák.
A co z mé básně (krátké,blbé) plyne?
Sakra lidi, voda je k mytí,
tak myjte se taky, mimo jiné.
Autor Dullsinea, 22.02.2014
Přečteno 582x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí