Vepřový hody

Vepřový hody

Anotace: ,,,,,,

Zatopím v krbu
Suchým roštím
Ohnu se znovu
Pro pár soušek
Ohýnek plápolá
Já dusím hněvu
Na maso přidám
Česneku stroužek,…
Masíčko vesele
Pouští šťávu
Mé srdce jihne
Už nemám páru
Potom, za všeobecného veselí
Pojíme chutné vepřový…..
Autor v.hercik, 01.03.2014
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí