Předělaný upír

Předělaný upír

Anotace: Jedna z archivu.

Starý hrad kdes na pomezí,
ve sklepení truhly leží,
dělané jsou na míru,
pro rodinu upírů.

Sotva otec upír vstane,
hned má jídlo nachystané,
místo krve skleničku,
Bikaveru lahvičku.

A tak místo krevní banky,
vylupuje s vínem stánky,
jenom to vínko mešní,
on stále ještě nesmí.
Autor Psavec, 09.03.2014
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí