KAVÁRNIČKA

KAVÁRNIČKA

Anotace: Zdá se, že čím jednodušší téma, tím třeba více obezřetnosti. Kdo skutečně hledá, vždy najde .

Navštivte naši „Kavárničku“
mimořádně prosklenou
pro více záře slunce svitu
důvěry pravdy u stolů či tu
Je-li však mimořádně pod mrakem
pozná se to jen pouhým zrakem

Prosím jeden čaj si dáme
na ten přece ještě máme
hned s velkým rumem
Vypijem a hned pudem
Peníze budou mezi lidem
i když my už asi nebudem

Aby nebylo mýlky
jsou to krásné chvilky
když spolu sedíme
u talíře vroucí polévky
mlčky srkáme jíme
a pak z čirého vděku
žvýkáme i kus česneku
Autor RU 82, 12.03.2014
Přečteno 407x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

česnek je dobrej...obzvlášť když je obalenej masem...

13.03.2014 10:49:19 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí