UPÍR

UPÍR

Anotace: co stát se může...

Něco mě uštklo, mé tělo se mění, upírem jsem se stal
Oči rudé, v noci vidící, smysly zbystřené
Po nocích se toulám městem, kořist hledám
Svou identitu skrývám, potají lidem krev saju
Nikdo nepozná, čím jsem, dobře jsem maskován
Sebevědomý usměv,chování vyvoleného
Postupně politikem se stávám…
Autor Perseus, 13.03.2014
Přečteno 578x
Tipy 2
Poslední tipující: básněnka, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kurňa..samej albín v parlamentu
bílý tváře a rudej zrak
neklamnej znak..i ty..už...angažovanej muž?

13.03.2014 20:36:05 | básněnka

já ne, já jsem samaritán a ne politik...

15.03.2014 09:45:59 | Perseus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí