Kosmetická kouzla

Kosmetická kouzla

Anotace: Vrásky zmizí, tvář omládne.

U zrcadla Dáša sedí,
půvab prý si zlepšuje,
Franta na ni mlčky hledí,
svoji kapsu lituje.

Tahle drahá kosmetika,
omlazuje tvářičky,
reklama to jasně říká,
z babek budou holčičky.

Rozzuřil se Franta milý,
sotva Dáša skončila,
pohled byl nad jeho síly,
zlost v něm přímo bouřila.

Strašidlo má místo ženy,
marné byly výlohy,
když ji dá přes hlavu pleny,
nehrozí mu parohy.
Autor Psavec, 13.03.2014
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Doradan, enigman, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že ty ses taky někam objednal?:-)

13.03.2014 20:30:24 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí