Páteční

Páteční

Anotace: Trochu vtipná a lehce romantická

Řekl jsem si při pátku, že napíšu ti pár řádků, o tom jak seš nice.

Tvoje oči, tvoje vlasy i nohy, ruce, prsty asi, ba i hrudní kost, lákají fakt dost

(víc než plný špajz).

 

Nebudu tě lakovat, mazat tuny medu,

popsat jak jsi nádherná zkrátka nedovedu.

 

Ty jsi jasná desítka, já mám blízko k nule,

hlava mi jde z tvoji krásy vždycky do vrtule.

Autor ploskuták, 21.03.2014
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: terezkys, Lady Elleana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí