Klokan skokan

Klokan skokan

Anotace: ...

Jdu si takhle po sněhu, proti mně klokan
A hle! Nový druh, Kanadský skokan?
Odhazuju jointa, promnu si oči
Sakra, nejsem v Kanadě, jsem v Soči
Klokan v Rusku, to je psina
Tohle odvysílají všechna kina
Přijel si prohlédnout skokanský můstek
A zeptat se, kolik mu hrozí zlomených kůstek
Stylová beranice, od babičky šála
Na svůj outfit vyhrazuje si práva
Novináři z Kremlu, kvapem se blíží
Dva Ivany klokan utloukl lyží
Třetí tahá placatku a chce se bratřit
Nepřál bych tohle nikomu spatřit
Klokan se mu představí jako Greg
A já bych si měl sehnat další crack
Jenom jsem se otočil, slyším řev
Ivan řve jak znásilněnej lev
Greg si přihnul vodky, dal mu ránu
Rusák už taky klepe na nebeskou bránu
Na letních hrách soutěžil v boxu
Místo tréninku rube týdně liazku koksu
Teď by rád zkusil na lyžích skoky
Jenže nečekal tak ledové šoky
V tréninku porazil všechny na hlavu
O Vánocích nesmí však podcenit přípravu
Nyní vydá se opět za teplem domů
V tréninku střihne si i pár slalomů
Všichni mu budeme v únoru držet palce
Snad nedojde k Australsko-Ruské válce.
Autor Varel, 23.03.2014
Přečteno 540x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí