Povedenej ptáček

Povedenej ptáček

Anotace: Srandovní paralela ptáčka v kleci a beztarostný jízdy "vypůjčenyn" vozem

Bezstarostná jízda
ulice a domy
města a vesnice
pole - míjim stromy.

Užívám si volnost
jak po létech v base
moje duše pohledem
krajinou se pase.

Volnej jako pták
narostly mi křídla
krajinou se kochám
okolo se dívám.

Začíná se stmívat
zvolna zvadá den
po dni plnym podnětů
zjevil se mi sen.

V tom snu jsem byl ptákem
co si auto vosedlal
a na vejlet po silnici
na castu se dal.

Že to auto není jeho
skončil ptáček v base
jeho pohled po šedý zdi
se teď v cele pase.
Autor ZENITZERO666, 02.04.2014
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podmětů nebo podnětů?

02.04.2014 15:04:53 | SmallGeorge

PODNĚT!:)

02.04.2014 15:24:56 | ZENITZERO666

Mnohem lépe to teď zní :)

02.04.2014 15:26:36 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí