Jak když...

Jak když...

Anotace: Po dlouhé době přidávám opět něco málo ze svých pokusů. Doufám, že to alespoň několik z vás pobaví.

Jak když dítě z lahve pije,
tak má milá saje pyje.
A když k předtím k absinthu přičichne,
tak hrozí, že oko si vypíchne.


Kéž bys tak sukni měla,
ta mini je volbou nejlepší.
Ta chvíle byla by skvělá,
a svět v tu dobu krásnější.

Krása tvá vykvetla jako květ růže,
tvé lásky škoda je pro jednoho muže.
Měla bys své tělo na odív dát,
když nechceš s jinými po nocích spát.
Autor Madart, 10.04.2014
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí