Šibeniční zpěvy

Šibeniční zpěvy

Anotace: ......

V televizi nedávaj NIC,
tak se dívám z okna
Do přírody nechce se mi,
všechno je mi putna
Ale neklesám na mysli
zvýším si zase karmu
pokradmu vylezu z domu
a zazpívám si hymnu
Hymnu šibeničních bratří
od Visacího zámku
Zase je mi lépe
přitom ráno
měl jsem měl na kahánku
Autor v.hercik, 06.05.2014
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí