Taneční rej

Taneční rej

Anotace: Domluva je možná.

Šedé myšky parádnice,
bezvadné jsou tanečnice,
za kocourem nyní míří,
ať se jejich rasy smíří.

Šatičky si vzaly sexy,
jako dárek nesou keksy,
párek, šunku též mu daly.
na myší ples ho pozvaly.

Pochválil je kocour milý,
že jsou krásné jako víly,
pak jak správný mládeneček,
vyzval všechny na taneček.

Tancovali pěkně v kole,
po půlnoci též na stole,
uznání mu vskutku patří,
že se s nimi dále bratří.
Autor Psavec, 09.05.2014
Přečteno 475x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozina, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pak pozor na kocoura..kde se asi kocourá:)

09.05.2014 15:54:03 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí