Vypráskané počasí

Vypráskané počasí

Anotace: ......

Na cestě kamení a bláto
Projdeš tím kanálem,
máš boty od marastu
Když s sebou ještě švihneš na zem
To teprve stojí za to !
Stál jsem u stromu a pozoroval,…
Jeden chlapeček stavěl hráz
Jak mne zahlédl, ztratil rovnováhu
a sedl si do přehrady
Podíval se na mne znovu, už smutně
Maminka bude mít radost, povídám
Ještě jednou o mne zavadil pohledem
a odběhl si pro výprask…
Autor v.hercik, 09.05.2014
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí