Howling studenta na koleji

Howling studenta na koleji

Anotace: Doma mamahotel all inclusive vše v ceně Vůně praného prádla, jídlo třikrát denně...

Doma mamahotel all inclusive vše v ceně
Vůně praného prádla, jídlo třikrát denně
Ráno sotva rozlepím víčka
Čeká na mě snídanička
Pečivo bez plísně, teplá káva, čaj
Chuťové buňky křičí : „mňam, to je ráj!“
Nádobí se samo myje
Prostě dobře se tu žije
Na koleji to jsou jiná muka
Když vejdu do pokoje, srdce puká
Zem úpí, chce s mopem styku více
Nedá se tu chodit bez střevíce
Na poličkách chomáče prachu
Pečivo jen v barvách nachu
Podivný záhrobní puch
To snad není ani vzduch
Při pohledu do lednice
Slzy tečou přes mé líce
Takový pohled do prázdné chladící krabice
Znají snad jen děti v Africe
Ze smetí mám kolem sebe val
Nevím, jak to půjde dál
Kolej dala mi odpověď na otázku co se životem
Od teď se řídím mottem :
„dokud mamka funí
Zůstanu u ní“
Autor Holden, 28.05.2014
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D Skvělé! :D Pobavilo ;))

29.05.2014 10:27:08 | Aiury

A přitom stačilo uklidit :D ... dost dobré ;) oprav: "slezy" a vítej na Literu :)

29.05.2014 09:56:31 | SmallGeorge

Děkuji, už je to opraveno. To bylo asi nervozitou, prvně jsem někde neco publikovala.

29.05.2014 20:14:59 | Holden

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí