...sportem k trválé invaliditě

...sportem k trválé invaliditě

Anotace: …aneb sportem k trvalé invaliditě Pod heslem sportem ku zdraví, já sportovat se jala....

…aneb sportem k trvalé invaliditě

Pod heslem sportem ku zdraví,
já sportovat se jala.
Kde koho možná pobaví,
jak jsem tomu dala.
Rozhodla jsem se dát si sadu,
vyběhla jsem na zahradu.
Pes věrně běžel vedle mě
po chvíli na něj koukám ze země.
zahrada zdá se býti zrádná milenka,
odraná mám svá kolínka.
Rozhodla jsem se dát si více,
vyjela jsem do ulice.
Jelo se mi krásně.
Odnesly to zuby, odnesly to dásně.
Člověk nadarmo láteří,
když řídítek se nedrží.
Modřinu mám na líci,
ortézu na své pravici
to mi to bylo platné velice
úspěšné zlepšení mé kondice.
Autor Holden, 30.05.2014
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: Lůca, AndreaM, Bakchus, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:DD Skvěle jsem se pobavila ;) Samozřejmě ne na Tvůj účet! :) Jen ta báseň je skvělá :D :))

30.05.2014 20:03:23 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí