Nebuď bláznem

Nebuď bláznem

Anotace: ,,,,,

Člověče, nebuď bláznem
a odpověz si na otázku :
„Je lepší zlato, nebo svoboda ? “
Štěstí si nekoupíš,
ani to na obrázku !
Usneš a probudí tě…Potopa !
Autor v.hercik, 07.06.2014
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí