Hříšná múza

Hříšná múza

Anotace: Solidní návrh.

Přišla múza v jináči,
oči ve sloup obrací,
snad ji Milan nevyžene,
odpustí ji, padlé ženě.

Problém ovšem nastává,
což se často nestává,
Dia tohle děsně sere,
na Olymp je oba bere.

Promiň ji hřích, básníku,
zato budeš v balíku,
mladého, že múza chtěla,
na svůj úkol zapomněla.

Já však slovo neměním,
slávou se ti odměním,
Apollón ti bude radit,
jak máš svoje básně ladit.
Autor Psavec, 07.06.2014
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, básněnka, Amonasr, SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milan je borec nakonec:-)

08.06.2014 00:46:39 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí