TY MILOSTNÉ ZAČÁTKY

TY MILOSTNÉ ZAČÁTKY

Anotace: :-)

Dospěl jsem pomalu do věku,
kdy se už hromadí vzpomínky v člověku,
tak jsem trochu v paměti šátral,
a v archívu času pátral...

Gentlman si užije a samozřejmě mlčí,
jména lásek bývalých do šuplíku strčí,
už je to však dlouho,tak trochu zalistuju,
ty dámy dávno už neví,že vůbec existuju.

Ta první mě na staré posteli svedla,
o deset let starší a opravdu dobře si vedla,
dělala si se mnou co sama chtěla,
byla to poprvé opravdu mela.

Podruhé mě okouzlily vnady slečny Marušky,
v posteli však voněla jak rozbalené tvarůžky,
měsíc staré tvarůžky neprobudí chutě,
nikdy víc už nenaletím na dvě slova-zvu tě.

Stále to vidím jako dnes a živě,
když řekla mi jedna po devátém pivě,
že prý se jí líbím moc,
ať strávím s ní dnes krásnou noc.

Bylo mi to jedno když mě táhla k sobě,
i kdyby bydlela na hřbitově v hrobě,
šeptala mi sladce,co chceš se mnou si počni,
neřekla mi husa že má starý noční.

Asi si říkala vždycky je v noci pryč,
samozřejmě v nejlepším zarachotil klíč,
když je člověk mladý,mrštný jako opice,
druhé patro hromosvod-žádný problém velice.

Jó byli jsme tenkrát mladí a krásní,
zůstaly jen vzpomínky,taky psaní básní,
dobrodružství milostná,louky meze les
odnesla pryč voda,dnes jsem starý pes..
Autor Weylin, 18.06.2014
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: Rozina, Jort, Pamína, MishaX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí